Länsstyrelsen stänger Tough Viking, Norra Djurgården 2021

Tough Viking har under en lång tid planerat för ett coronasäkert utegym som ger människor chansen att träna utomhus under smittsäkra former. Länsstyrelsen i Stockholm har meddelat att man avser stänga ner Tough Viking Gym Club på Norra Djurgården.
Länsstyrelsens yttrande och kommande beslut innehåller en rad felaktigheter och har fattats på mycket kort tid. Tough Viking har sen länge polistillstånd samt tillstånd från markägaren.
”Det är oerhört tråkigt att vi nu även måste stänga vårt utomhusgym i Stockholm och förvägra människor chansen att träna utomhus. Länsstyrelsen har agerat på ett sätt som gör det omöjligt för oss att fortsätta att ha öppet. Vi har fått mycket beröm från många håll, inklusive myndigheter för vårt ställa om i pandemin från tävling till utegym, men fem i tolv kom nu Länsstyrelsen på att de tyckte det var en dålig idé. Tough Viking som organisation kommer fortsätta verka för att ge människor chansen till en bättre hälsa men för nu är det omöjligt”, säger Tough Viking. 

Vad händer med din anmälan

Har du en betald startplats från Tough Viking Stockholms stadion 2020 eller Tough Viking Stockholms stadion 2021 som flyttades till Tough Viking Norra Djurgården 2021 kommer den flyttas till nästa Tough Viking Stockholms stadion. Det gäller även er som fått koder. Ni behöver inte göra något utan ni anmäls automatiskt till nästa Tough Viking Stockholms stadion. Vi ber om att få återkomma med datum för det, men det får bli efter pandemin. 
 
Vi beklagar detta och hoppas på er förståelse. Nu slutar vi försöka vara kreativa och inväntar bättre tider. Fortsätt träna så ses vi så snart vi får!