Tough Viking Kids

Vi vill att barnen ska få uppleva känslan av en riktig idrottstävling, även om detta inte sker på tid. I start- och målområdet kommer det finnas möjlighet att köpa enklare mat, samt kaffe och även Tough Viking Kids t-shirts etc.
Tough Viking Kids Stockholms stadion startar och slutar 250 meter väster och Stockholms stadion (bakom Sophiahemmet i Lill-Jansskogen) och barnen springer alltså inte inne på Stadion. Detta kommer bli ett toppenlopp med massor av glada barn och många välbyggda och fina hinder! Inne på Stadion pågår samtidigt stora Tough Viking för vuxna.
När ni hämtar ut era barns startkitt (vid starten i ett stort svart Tough Viking-tält) måste ni lämna in en ansvarsförsäkran där ni tar fullt eget ansvar för ert barn samt att Tough Viking har rätt att använda alla bilder och videos som vi tar till dokumentation och marknadsföring av Tough Viking Kids inför kommande år. Detta innebär att era barn kan synas i Tough Vikings eller våra sponsorers sociala media och andra marknadsföringskanaler. Detta är ett krav och utan påskriven ansvarsförsäkran ingen start. En blankett per barn.
Distans
1-1,5 km
Åldersgräns
5-11 år
(Barn födda mellan 2006 och 2012)
Starter
Var tionde minut från kl 11.00.
Anmälningskostnad per barn
295 kr.
Ansvars- och villkorsblankett
Blanketten är obligatorisk och ska lämnas in när man hämtar ut startkitt. En blankett per barn. Ladda ner den här
Övrigt
Vi har utbildad sjukvårdspersonal på plats under hela loppet.
Barn får springa med sina föräldrar.
Alla barn får ett headband samt medalj.
Ingen tidtagning.

TOUGH VIKING KIDS, LILL-JANSSKOGEN BAKOM STOCKHOLMS STADION (13 MAJ 2017) 1 KM 295 KR

SIGN UP

TOUGH VIKING KIDS, KUNGLIGA DJURGÅRDEN (26 AUG 2017) 1,5 KM 295 KR

SIGN UP

SAMARBETSPARTNER

backstrom_sponslogos_platta