TOUGH VIKING ELITE SERIES 2017 

Tough Viking har en tävlingsserie för eliten om vem som är den bästa OCR-atleten i Norden och Paris. Du anmäler dig till serien genom att anmäla dig till det startheat som är dedikerat som elitheatet i varje race. Endast atleter anmälda i elitheatet är med i serien. För plats 1-10 i varje race kommer poäng att delas ut. De fyra (4) bästa resultaten för varje atlet räknas sedan samman och den som har högst sammanlagd poäng kröns sedan till vinnare. Vårt 15-kms lopp på Kungliga Djurgården i Stockholm den 26 augusti 2017 är obligatoriskt och det är här som prisutdelningen kommer att äga rum. Vinnaren i herr- och damklassen får Luminox Tough Viking Edition.

Klasser
Man
Kvinna

Anmälan
Anmäl dig till elitstartheatet i respektive tävling. Ett riktmärke som kan användas är att du som man bör klara milen på under 38 minuter och som kvinna på 42 minuter. Vi tar hänsyn till resultat i andra tävlingar.

Vinnare per race
1a plats Luminox Tough Viking Edition.

Anmälan
http://toughviking.com

OCR EM
De 10 bästa i varje åldersklass har kvalificerat sig till EM. De som har kvalificerat sig till EM ska mejla sitt resultat till [email protected]

De 5 bästa i varje åldersklass har kvalificerat sig till VM. De som har kvalificerat sig till VM ska lägga in länken till vår resultatlista vid anmälan. Har ni frågor kring detta kan ni mejla [email protected]

Tough Viking Elite Series
De 10 bästa atleterna i varje lopp får poäng och serien omfattar samtliga av våra race. Poängen kommer att visas på vår webbsida så man kan följa serien under säsongen. Din ranking kommer i slutändan baseras på dina fyra (4) bästa resultat från samtliga av våra lopp du genomfört. Tävlingen på Kungliga Djurgården den 26 augusti 2017 är obligatorisk.

1a plats: 100 p
2a plats: 80 p
3e plats: 60 p
4e plats: 50 p
5e plats: 40 p
6e plats: 38 p
7e plats: 36 p
8e plats: 34 p
9e plats: 32 p
10e plats: 30 p